Uusavuttomat — Meille arjen sankareille

Info

Mikä on Uusavuttomat.com?

Uusavuttomat.com sivusto pyrkii tarjoamaan käyttäjilleen selkeitä ja luotettavia ohjeita arkielämän erilaisiin ongelmatilanteisiin. Sivuston artikkeleiden pääasiallinen tehtävä on tarjota neuvoja ja ohjeita erilaisten asioiden suorittamiseen ja tekemiseen.

Kuinka löydän ratkaisun ongelmaani sivustolta?

Helpoin tapa löytää ongelmaasi vastaava ohje, on käyttää hakukenttää. Hakukentään kannattaa kirjoittaa joku ongelmasi avainsana, esimerkiksi:

Ongelma:
Kuinka vaihdan autoon kesärenkaat?
Mahdolliset täsmäävät hakusanat:
auto, renkaat, renkaiden vaihto
Hakukenttään voit kirjoittaa myös useampia hakusanoja, mutta jos haku ei tuota tulosta, kannattaa hakusanojen määrää vähentää.
Toinen mahdollinen tapa on etsiä artikkelia kategorioiden perusteella. Kategoriat näkyvät sivun oikeassa reunassa hakukentän alapuolella. Klikkaamalla kategorian nimeä saat näkyviin listan artikkeleista, jotka liittyvät kyseiseen kategoriaan. Kategorioiden perusteella kannattaa etsiä artikkelia silloin, kun avainsanoilla etsiminen ei tuota tulosta.
Ongelma:
Kuinka vaihdan autoon kesärenkaat?
Kategoria:
Kulkukuneuvot

Kuka artikkeleita kirjoittaa?

Kuka tahansa sivustolle rekisteröitynyt käyttäjä voi kirjoittaa artikkeleita. Ennen julkaisua ylläpito kuitenkin oikolukee ja tarkastaa jokaisen artikkelin.

Kuinka artikkeli kirjoitetaan?

Tätä tietoa päivitetään. Uusia rekisteröitymisiä ei vielä oteta vastaan, sillä on havaittu, että ”roskapostibotit” ovat oppineet lähettämään lomakkeita ja siten tukkimaan järjestelmän. Uusi, parempi, lomake julkaistaan myöhemmin.

Onko sivuston tajoama tieto luotettavaa?

Ylläpitäjät lukevat jokaisen artikkelin ennen julkaisua ja pyrkivät tarkastamaan tietojen ja ohjeiden oikeellisuuden, mutta jokaisen ohjeen käytännön kokeileminen ei ole mahdollista. Artikkeleiden yhteydessä on kuitenkin mahdollista jättää kommentti ja huomauttaa mahdollisista virheistä, ja näin käyttäjät itse pystyvät vaikuttamaan artikkeleiden luotettavuuteen. Ylläpito myös muokkaa artikkeleita saadun palautteen perusteella. Jokaisen ohjeen noudattaminen on kuitenkin jokaisen käyttäjän omalla vastuulla.